KITTEN-traject
tekst

Boodschappenlijst check… en nu?!

Les 3 Module 1


Heb je niet genoeg aan zomaar een lijst en wil je nou weten wat echt handig is om te hebben en aan te schaffen voor je kleine kitten. Waar je op moet letten bij het uitzoeken van leuke spullen, dus geen miskoop voor jou, maar een goed begin?

Schaf dan deze KITTENspullen info-training aan!

Dit is een online training die je helpt shoppen, want shoppen voor KITTENspullen is helemaal geweldig als het de eerste kat is en er nog van alles aangeschaft moet worden. Welke spullen heb je nou nodig, wat is nou handig. Moet je alles meteen in één keer kopen of kan je het ook gespreid aanschaffen. En wat heeft dan prioriteit... Dat komt allemaal aan bod in deze KITTENspullen info-training.

Ik heb maar liefst nog 17 lessen voor je in petto

Waarin je alle info krijgt die je nodig hebt om zelf een keigoede uitzet voor je nieuwe kattenkind samen te stellen. En je hoeft er niet eens de deur voor uit...

Want zoals je ziet is dit een korte online cursus en je kan hem volgen wanneer het jou uitkomt.

Voor de aankoop van je KITTENspullen hoef je ook de deur niet uit. Ik ben heel eerlijk... ik vind het natuurlijk heel erg fijn als je de KITTENspullen bij mij komt shoppen. Ik doe altijd mijn best om een hele leuke collectie te maken. Een waarvan ik weet dat die erg praktisch is en er ook nog een beetje uitziet... en ja, dan is het wel heel handig dat ik zelf ook 25 jaar kittens heb groot gebracht. Dus behalve deze training kan je je zelfs je hele uitzet shoppen bij Cats & Things.

Dusss wat let je? Dit is echt een win-win situatie!

  • Je vergaart op een gestructureerde en makkelijke manier praktische kennis.
  • Het is online, dus je hoeft er de deur niet voor uit.
  • Je krijgt mooie en handige downloads als naslagwerk.
  • Je kan gebruik maken van je eigen Q&A begeleidingssessie.
  • In no-time weet je meer dan je buurvrouw met haar katten.

Wil jij toegang tot de rest van deze training?

Klik op die knop en ontvang je toegangscode, zodat je met de training kan beginnen.

Benieuwd naar de inhoud van deze info-training? Hier vind je wat meer informatie en download hier alvast de inhoudsopgave van de training zodat je straks een compleet naslagdocument hebt.

Leave a comment

Comment as a guest:

Name * E-Mail *
Website
Pen
>