KITTEN-traject
tekst

’t gevaar zit in een klein hoekje

Les 3 Module 1


Als je kitten thuis komt is het belangrijk dat je huis veilig is en denk nu niet “dat zal wel los lopen” want een ongeluk zit in een klein hoekje. En juist een kitten weet op zijn verkenning door je huis dat kleine hoekje te vinden en is dus ook nog klein genoeg om er in te kruipen.

Spelletje: zoek je kitten?!

Voor je het weet loop je een kitten te zoeken en vind je hem uiteindelijk ergens boven, onder of achter iets terug, waar je nooit van gedacht had dat iets of iemand zich daar kon verstoppen. Je zal niet de eerste zijn die de boel moet afbreken om zijn kitten te ontzetten. Om natuurlijk maar niet te praten over het omgooien van al je snuisterijen en het doorknagen van je snoeren…

Bekijk je huis door de ogen van je kat

Ja, je zal weten dat je een klein kitten krijgt en in deze info-training ga je je huis door de ogen van dat hele kleine nieuwsgierige wezentje bekijken. Dat wezentje dat lenig genoeg is om boven in de gordijnen te klimmen en in de kleinste kiertjes te kruipen. In de video leg ik je uit waarom je kitten zo geïnteresseerd is in al die hoekjes en gaten. 


VIDEO: © Ina - Cats & Things

'n purrfect forever home

In deze info-training leer je alles om je kitten een goed begin te geven in jouw forever home. Je leert te kijken door de ogen van je kitten, hoe die zijn wereld ziet  

  • Je leert hoe je kitten zijn nieuwe huis verkent
  • Waar je kitten naar op zoek gaat
  • Je ontdekt alle plekken in je huis die gevaar kunnen opleveren
  • Maar ook hoe je je huis veilig kan maken
  • Hoe je je huis zo inricht dat je kitten zich er helemaal thuis voelt
  • En hoe je een ideale meet en greet regelt met je andere katten (als je die hebt)
  • Ok, zelfs een meet en greet met die appende vrienden die niet kunnen wachten om je kitten te zien.

Deze info-training gaat met babysteps door de introductie van je kitten. Bij iedere les vind je een handige worksheet, zodat je de opdrachten handig kan noteren en je checklist kan aanvullen en afvinken.


Na deze training heb je een geweldige basis voor de inrichting van een gelukkig kattenleven. Op een no-nonsens manier... van mij hoeft een perfect kattenhuis er niet uit te zien als een dierenwinkel filiaal. Het gaat er om dat je die dingen die je kitten nodig heeft op de juiste plek weet te zetten. Dat je weet hoe je rekening houdt met de manier waarop je kitten zijn territorium beleeft en hoe je die optimaal kan inrichten.


Wil je toegang tot deze praktische training? 
Je kan hem deze zomer nog
voor een pilotprijs aanschaffen. Wil je toch nog wat meer info over de training dan vindt je dat hier

Pen
>