De training wordt gegeven op Cats & College 
de online trainingssite van 
Cats & Things

Ohww je krijgt bijna een kitten?

En nu moet er geshopt worden natuurlijk!

Laat je naam en email achter en ik stuur je de boodschappenlijst voor je KITTENspullen door. 
Een handige checklist zodat je alles niets vergeet als je gaat shoppen voor je kitten.

Dit is een hele handige checklist met alle spullen die je in huis kan halen als er een kitten komt. Natuurlijk inclusief linkjes naar mooie kattenspullen, zodat je in ieder geval weet waar ik het over heb en wat ik dan bedoel.

Wil je uitgebreid uitleg en weten waar je precies op "moet" letten bij het aankopen van die leuke spulletjes, dan is er zelfs een mini-training beschikbaar. Maar die info mail ik je later nog even door.... Eerst maar eens die boodschappenlijst in je mail ontvangen zodat je kan shoppen voor je kitten.

Deze KITTENspullen checklist is een GRATIS uitgave van Cats & Things.

© Cats & Things
ik behandel je gegevens vertrouwelijk Privacyverklaring
ze worden alleen door mij gebruikt om je informatie te geven over het samenleven met kat(ten.>