Een goed begin is het halve werk.... toch?!


Daarom besteed ik zoveel aandacht aan de kittenperiode,
juist in deze periode wordt de basis voor een purrrfect kattenkind gelegd.

Want echt ik vind een kat het leukste huisdier dat er is, en die van mij zijn echte maatjes.

  • Hebben altijd wat te vertellen. 
  • Zijn in voor een knuffelpartij. 
  • Houden me bij de les als ik weer een keer doorsla en willen altijd spelen ..... ehhh 

Ja, natuurlijk altijd als het mij niet uitkomt.
Maar hé, dat heet samenwonen en of je dat nou met een mens of dier doet,
iedereen wil graag aandacht toch?

Dus speciaal voor jou

als je aan het begin staat van een relatie met een kat
en ook zo'n leuke kattenmaatje wil,

is er dit geweldige KITTENtraject!

Van het hele begin,
nog voordat je een kitten hebt uitgezocht of zelfs nog niet eens zeker weet of dit wel jouw huisdier is,
tot de eerste verjaardag van je kitten.


Het KITTENtraject bestaat uit allemaal losse stukken
dus je kan instappen op het moment dat jij nodig hebt.Alles is er op gericht om een balans te creëren
tussen de eigenzinnige vrijbuiter die een kat kan zijn
en het beeld dat jij hebt van een purrfecte maatje en huisgenoot.

Dit zijn de stappen die je kan nemen

Stap 1.
Whaaa!.... misschien moet je er toch nog eens over nadenken. Het lijkt allemaal zo leuk en makkelijk maar, 'n KAT is dat wat?! Of eerlijk gezegd, is het wat voor jou? Weet je echt waar je aan begint? 

'n KAT is dat wat?! Een uitgebreide mini-cursus die er geen doekjes omwindt. Echt ik gun iedereen een geweldige kat, maar voorkom graag een mismatch. Dus voordat je aan een kat begint, geef je snel op! Deze mailserie met quizzen volg je in je eigen tempo, net zo snel als jij dat wil en bovendien..... hij is GRATIS

Stap 2.
Nee zeg, wat een kul, dat kitten komt er sowieso! Het is gewoon een kwestie van de juiste uitkiezen en goed opletten.

'n KITTEN kopen?! De ultieme voorbereiding op die geweldige droomkat! De eerste 3 levensmaanden van je kitten hebben geen geheimen meer voor jou. En je bent een volwaardige gesprekspartner voor iedere "fokker" of dierenarts. Jij laat je geen oor meer aannaaien en eigenwijs is 'your middle name'. Deze volledige online cursus is niet gratis, maar een serieuze relatie zoeken bij Parship is duurder.... Check it out!

Stap 3.
Ohwww je hebt je kitten al uitgezocht en je kan niet wachten tot hij er is.

'n KITTENshower! Ja dat wil je. Samen met je vriendinnen alvast je kitten welkom heten. Gezellig met z'n allen een middagje workshoppen & quizzen en het is nog in een kattenwinkel ook.... hoe toepasselijk is dat? Verklaren de mensen je voor gek dat je een kattenfeestje geeft of krijgt? Nee, toch. Ik had er zelf ook wel één willen hebben..... vroeger. Weten hoe of wat? Lees hier verder.... 

Stap 4.
Ahwww je ziet dit hele traject nu pas?! En je kitten komt al over een paar dagen. Maar je hebt nog wel wat kattenspullen nodig.

'n KITTENboodschappenlijst is dan perfect voor jou! Je krijgt een week lang iedere dag een mailtje met daarin welke spullen je eigenlijk moet hebben voor je kat en wat de do's en don'ts zijn. Jouw boodschappenlijst is binnen een week compleet. Schrijf je snel in, die handige mailserie is GRATIS.

Stap 5a.
Oeps je had je kat al uitgezocht. Waar had je allemaal aan moeten denken? Wat nu........ te laat?!  Hoe voorkom je nou dat je droomkat een nachtmerrie wordt..... kan je wel wat hulp gebruiken? 

'n KITTEN jaar meelopen is ideaal als je die leuke toet gevallen ben, terwijl je weet dat het prille begin van je kitten niet helemaal volgens het boekje is gegaan. Dit is de eerste hulp om je kitten de basis te leren van het wonen op 2 hoog achter met zoiets raars als een mens. Binnenkort beschikbaar! Interesse? ik hou je op de hoogte.

Stap 5b.
Wel een 'ideale kitten" maar dit is je eerste kat, of het alweer een tijdje geleden is dat er een kitten in huis was. Kan jij wel wat hulp kan gebruiken om de fijne kneepjes van het moderne kattenleven te leren?  

'n KITTEN jaar meelopen is een geweldige wekelijkse reminder hoe je kitten zich lichamelijk en geestelijk ontwikkeld en hoe jij daar het beste mee om kan gaan om tot een echt poezenmaatje te komen. Tot de eerste verjaardag van je kitten leggen we de fundamenten voor de rest van jullie leven. Binnenkort beschikbaar! Interesse? ik hou je op de hoogte.

Wil je echt die droomkat?

Ik kan je helpen!

Ik ken je toch...... in de voorbereidingsfase gaat het alle kanten op

  • Doe ik het nou wel of niet? 
  • Neem ik er 1 of 2 en wat heb je allemaal nodig dan?
  • Gaat mijn leuke huisje er niet aan en komt die dan helemaal vol te staan met kattenspul......

Been there, done that, dusss.......

Adem in, adem uit! Neem gewoon contact met mij op en vertel even hoe ver je al bent in het kittenproces. Dan gaan we een virtueel "Bakkie Doen". Alle aandacht voor jou alleen en je hoeft er niet eens voor naar de kattenwinkel te komen. Want dit kan ook gewoon achter je eigen computer. Deze kleine sessie van 20 minuten is ideaal, om snel uit te vinden waar je staat en wat je nog nodig hebt. 

>