Ontmoet de KATTENondernemers
die je op een cadeautje trakteren


Welk kattencadeautje ga jij uitpakken?
of kies je ze allemaal...

Hai ik ben Arrianne Liefrink

Ik ben de uitgever van het online magazine Carnivoor. In dit gratis magazine lees je hoe katten zo gezond mogelijk oud kunnen worden.
Vooral goed kattenvoer kiezen is lastig. Herken je dat?  Sta je in de dierenwinkel voor het schap met kattenvoer en heb je geen idee welk voer je moet kiezen? Er zijn ook zoveel merken, soorten en smaken. Je ziet gewoon door de bomen het bos niet meer? Ik kan je helpen. In Carnivoor leer je alles over kattenvoer en help ik je om keuzes te maken.
Klik op die knop en krijg als bonus de "koolhydraten wijzer" Zodat je in één oogopslag van 18 bekende voermerken ziet hoeveel suiker ze bevatten. 

Hai ik ben Ina van Berkum, net zo'n kattengek als jij

Ik ben al 21 jaar eigenaar van Cats & Things. Een (online) kattenwinkel en een trainingssite, waar ik de vertaalslag maak tussen de theorie van het kattengedrag gebeuren en de praktijk van alle dag. Dat betekent voor mij dat ik heel erg rekening hou met de behoeften van mijn katten, maar dat ik de spullen en aandacht die zij nodig hebben wel heel goed integreer in mijn eigen leven. Ik noem dat purrfectliving.
Met ZEN door de feestdagen, neem ik je stap voor stap mee hoe je kat al die chaos van de decembermaand ervaart en hoe jij er voor mens en dier een leuke tijd van maakt. Mag ik je meenemen in deze december-challenge, vol tips & tricks? Schrijf je dan in voor de mailserie en klik op die knop!

Ik ben Wendy Govers - van Thiel

Ik ben eigenaresse van kattenhotel & kattentrimsalon Cats Only en sinds kort ook bestseller auteur van het boek: 'Klitvrije kat zo doe je dat!'. 
Ben jij wekelijks een robbertje aan het vechten om de vacht van je kat klitvrij te houden? Het kan anders! Ik laat het je zien in een serie filmpjes bij mij thuis en in mijn salon. In een 10 tal filmpjes laat ik je onder andere zien hoe je nageltjes knipt, klitten uitpluist, oksels en liezen uitkamt. Maar vooral hoe je je kat relaxed kamt.
Als bonus kan je ook de eerste 3 hoofdstukken van mijn boek: 'Klitvrije kat, zo doe je dat!' downloaden.  Wil je meer leren over het verzorgen van de kattenvacht? Klik dan snel op die knop! 

je gegevens worden niet met met anderen gedeeld
je schrijft je in per bedrijf en er vindt geen uitwisseling plaats
ieder van ons informeert je met onze specialisme over het samenleven met kat(ten)

>