deze handige mailserie is een speciale uitgave van Cats & Things
Cats & Things is een on- & offline kattenbedrijf gespecialiseerd in Purrfect Living

Kan je kat iets meer ZEN tijdens de feestdagen?

De feestdagen komen er weer aan. Of je het nu groots of klein viert de meeste mensen gaan toch aan de slag met kerstversieringen. En als er kleine kids zijn, dan komt Sint ook nog even om de hoek kijken… ok zelfs grote “kids” vinden dit nog een reden voor een feestje.

Heb je enig idee hoe spannend deze tijd is voor je kat?!

Al die feestjes, het geschuif met je meubelen, vreemde luchtjes en handtastelijke visite… en dan aan het eind ook nog dat knal-feest met Oud & Nieuw?! Het is een complete aanslag op de leefomgeving van je kat. Wil jij nou weten hoe je deurbel-verdwijner, je kat-uit-de-boom-kijker en zelfs je stoere kat deze periode het beste door komt? Schrijf je dan snel in!

De challenge begint 20 november, daarna kan je niet meer inschrijven.

Deze FEESTDAGEN-challenge staat vol Tips & Tricks om je kat te betrekken bij het feest gedruis, maar ook hoe je hem een veilige plek kan geven. Natuurlijk de do's & don'ts van het verwennen. En mocht je ze nog niet kennen de specifieke gevaren tijdens het vieren van Sint, Santa en Oud & Nieuw.

Leer je kat kennen...
Is hij een deurbel-verdwijner, een kat-uit-de-boom-kijker of heb je een stoere kat? Ze hebben allemaal hun eigen aanpak nodig.

Doe je mee?

Laat anderen weten dat je meedoet en nodig ze ook uit, met een klik op de knop is het gepiept

19
Days
21
Hours
48
Minutes
18
Seconds

Deze challenge is een speciale uitgave van © Cats & Things

ik deel je  mailadres nooit met anderen - daar ben ik heel erg kattig in!  Privacyverklaring

>