KITTENspullen Checklist

Yess... dat kitten gaat er eindelijk komen! En nu moet er natuurlijk flink geshopt worden....

Shoppen is altijd leuk, zeker als het gaat om al die leuke kittenspulletjes. Maar wat is nou handig, wat zijn de absolute must-haves? In deze cursus neem ik de complete boodschappenlijst met je door en leg je uit waar je op "moet" letten bij je aankopen. Want je wil het natuurlijk wel PURrrfect hebben toch?!

3 Lessons

'n kwestie van afvinken!

voortgang

nog niet gezien

KITTENintroductie

Yess je kitten komt bijna bij je wonen. Alle spulletje heb je al gekocht. Maar waar en hoe zet je nu alles neer. Ga je voor een kattenkamer…. of mag je kitten overal komen. En wat is dat nou met een introductiekamer… is dat wel nodig op een tweekamer appartement? Alle informatie zodat jij voor jouw situatie de beste keuze kan maken en je kitten een warm welkom kan heten in zijn forever home. Introduceren doe je maar 1 keer… dan kan je het maar beter goed doen.

3 Lessons

'n kwestie van de juiste keuze

voortgang

nog niet gezien

TANDENPOETSEN bij je kat

Zo dan.... wie had ook al weer bedacht dat je de tanden van je kat ging poetsen?

Kom op we gaan het samen doen, stapje voor stapje in je eigen tempo. Je vind in deze cursus alle middelen om deze uitdaging tot een succes te maken. Of je kat nou oud of jong is, adem in... adem uit, je kan dit! Een kattenbekkie om te zoenen... dat wil je toch?!

3 Lessons

'n kwestie van doen!

voortgang

nog niet gezien
Pen
>