KITTENspullen Checklist

Yess... dat kitten gaat er eindelijk komen! En nu moet er natuurlijk flink geshopt worden....

Shoppen is altijd leuk, zeker als het gaat om al die leuke kittenspulletjes. Maar wat is nou handig, wat zijn de absolute must-haves? In deze cursus neem ik de complete boodschappenlijst met je door en leg je uit waar je op "moet" letten bij je aankopen. Want je wil het natuurlijk wel PURrrfect hebben toch?!

3 Lessons

'n kwestie van afvinken!

voortgang

nog niet gezien

KITTENintroductie

Yess je kitten komt bijna bij je wonen. Alle spulletje heb je al gekocht. Maar waar en hoe zet je nu alles neer. Ga je voor een kattenkamer…. of mag je kitten overal komen. En wat is dat nou met een introductiekamer… is dat wel nodig op een tweekamer appartement? Alle informatie zodat jij voor jouw situatie de beste keuze kan maken en je kitten een warm welkom kan heten in zijn forever home. Introduceren doe je maar 1 keer… dan kan je het maar beter goed doen.

3 Lessons

'n kwestie van de juiste keuze

voortgang

nog niet gezien

da' KITTENintro

Je hoopt hem of haar natuurlijk zo weinig mogelijk te zien. Maar toch is die dierenarts wel heel belangrijk in het leven van je kitten. En voor jou is het vaak een vraagbaak als je het gewoon even niet meer weet, als je de kriebels krijgt van je kitten. Even de eerste introductie met je dierenarts, waar let je op bij het uitzoeken. Wat staat er nou allemaal in zo'n dierenartsboekje, welke prikken heb je nodig. Wat kan je zelf doen bij kriebelbeesten?! Even alle "normale" kittengezondheidsdingetjes op een rij. En last but not least hoe krijg je je kitten een beetje stressvrij bij de dierenarts.

33 Lessons

'n kwestie van kiezen & doen

voortgang

nog niet gezien

TANDENPOETSEN bij je kat

Zo dan.... wie had ook al weer bedacht dat je de tanden van je kat ging poetsen?

Kom op we gaan het samen doen, stapje voor stapje in je eigen tempo. Je vind in deze cursus alle middelen om deze uitdaging tot een succes te maken. Of je kat nou oud of jong is, adem in... adem uit, je kan dit! Een kattenbekkie om te zoenen... dat wil je toch?!

3 Lessons

'n kwestie van doen!

voortgang

nog niet gezien
Pen
>