KITTEN-traject
tekst

KITTENintroductie

6 Modules 0 Hoofdstukken 32 Lessen 'n kwestie van de juiste keuze

About this course

Yess je kitten komt bijna bij je wonen. Alle spulletje heb je al gekocht. Maar waar en hoe zet je nu alles neer. Ga je voor een kattenkamer…. of mag je kitten overal komen. En wat is dat nou met een introductiekamer… is dat wel nodig op een tweekamer appartement? Alle informatie zodat jij voor jouw situatie de beste keuze kan maken en je kitten een warm welkom kan heten in zijn forever home. Introduceren doe je maar 1 keer… dan kan je het maar beter goed doen.

meer info

Hoe werkt 't

INLOG NA MODULE 1
7 Lessen

'n KITTEN safe house

Dacht je dat je klaar was met de voorbereidingen als je alle spullen voor je kitten in huis hebt? Voordat je kitten thuis komt is het heel belangrijk om een rondje door je huis te maken op ooghoogte van je kitten zodat je het huis kittenveilig kan maken.

INLOG NA MODULE 1
6 Lessen

Tijdelijk eigen plekkie?

Hoezo moet je kitten een eigen kamertje? Dat was de bedoeling niet… Heb je net het hele huis veilig gemaakt en dan nog een eigen kamertje? Je vindt hier het hoe en waarom je nou wel of niet je kitten van een eigen plekkie voorziet... 

INLOG NA MODULE 1
5 Lessen

Mi casa es su casa

Die kittenkamer is tijdelijk! Het is de bedoeling dat je kitten zoveel mogelijk deel uit maakt van je gezinsleven. En dat zijn spullen geïntegreerd worden in jouw woonruimte... yep, mi casa es su casa, is de enige manier voor 'n purrfect living.

INLOG NA MODULE 1
10 Lessen

Wat doe je als je al andere katten hebt?

Het is nog niet helemaal ingeburgerd, maar ik pleit voor een langzame introductie! Ja, het is meer werk, maar je krijgt maar 1 x de kans om je op de juiste manier voor te stellen. En die manier kan heel veel gevolgen hebben voor de relatie, ook al merk je dat pas echt als je kitten wat ouder wordt.

INLOG NA MODULE 1
1 Les

Hello World

Nu je kitten helemaal thuis is wil je natuurlijk de rest van de wereld aan je kitten introduceren. Yesss eindelijk dat welkomsfeestje of...

Pen
>