KITTEN-traject
tekst

KITTENspullen Checklist

9 Modules 0 Hoofdstukken 20 Lessen 'n kwestie van afvinken!

About this course

Yess… dat kitten gaat er eindelijk komen! En nu moet er natuurlijk flink geshopt worden….

Shoppen is altijd leuk, zeker als het gaat om al die leuke kittenspulletjes. Maar wat is nou handig, wat zijn de absolute must-haves? In deze cursus neem ik de complete boodschappenlijst met je door en leg je uit waar je op “moet” letten bij je aankopen. Want je wil het natuurlijk wel PURrrfect hebben toch?!

meer info

Hoe werkt 't

3 Lessen

Check, check en dubbel check

Zo'n afvink boodschappenlijst is natuurlijk reuze handig, even alles wat je nodig hebt voor je kitten netjes op een rij.

 

Deze eerste module van de info-training is openbaar, in totaal bestaat hij uit 20 lessen. Je kan hier ook een handige gratis checklist aanvragen en ik vertel je in het kort hoe de rest van de info-training er uit ziet en hoe jij daar aan mee kan doen.

INLOG NA MODULE 1
3 Lessen

First things first

Je kunt die sitty business maar meteen uit de weg geruimd hebben. Dus laten we beginnen met de kattenbak die is wel zo belangrijk als je een kat in huis hebt.

INLOG NA MODULE 1
3 Lessen

De blikopener

Heeft iemand je al gewaarschuwd dat een kat je ziet als een blikopener? Wel een lieve blikopener natuurlijk, maar weet dat veel liefde van je kat door de maag gaat... 

INLOG NA MODULE 1
2 Lessen

Als de bank maar heel blijft?

Is het je ook opgevallen dat er bij een beetje fokker zo'n hele grote klimmeubel staat. En dat een "echte" kattenliefhebber zelfs een speciale kamer voor zijn kat heeft. Maar is dat ook nodig?!

INLOG NA MODULE 1
2 Lessen

En waar mag jij nou zitten?

Laten we eerlijk zijn, het liefst slaapt een kat bij je op de bank of op een stoel. Het is een gedoe met kattenhaar, maar het is wel zo gezellig.

INLOG NA MODULE 1
2 Lessen

Ken je de gezegde van Midas Dekkers?

Een kat heeft 40 miljoen haren: 5 miljoen op de rug, 10 miljoen op de buik en 25 miljoen op je bankstel

INLOG NA MODULE 1
2 Lessen

De eerste stap naar een nieuw leven

Die eerste stappen vinden meestal plaats in een veilig reismandje en voor de meeste katten is dat de enige manier waarop ze buiten komen. 

INLOG NA MODULE 1
2 Lessen

En wie houdt wie nu bezig?!

Je hebt geen netflix meer nodig als je naar een spelende kat kijkt. 

INLOG NA MODULE 1
1 Les

Tot slot...

Als het goed is heb je nu een mooie boodschappenlijst voor je kitten samengesteld en geshopt. Beviel deze aanpak je? Lees dan snel verder...

Pen
>